Mar 7, 2008, 5:54 PM

Тръгваш си... 

  Poetry » White poetry
695 0 2

Дали, ако заплача ще те върна?
Защото сълзите и без това ще потекат
като две езера, преливащи от мъка.
Дали, ако кажа: "Остани!" - ще останеш?
Защото думата и без това ще излезе
глухо от моята уста.
Дали, ако те хвана, ще те задържа?
Има ли начин да те спра,
щом решил си, че искаш да си другаде.
Да се моля, няма... аз съм силна... горда...
Дали, ако те помоля да останеш,
ще го направиш или ще си тръгнеш без да се обърнеш?
Аз те обичам и искам да останеш!
Дали, ако крещя ще се спреш?...
Дали сърцето ще спре да обича
или ще тръгне заедно с теб?
Знам отговора.
Сърцето отдавна направи своя избор
и това... си ти!

© Различна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??