Sep 5, 2007, 2:20 PM

Тръпка 

  Poetry
600 0 5
Комини стари дим извиха. Като завъртулки!
От моето сърце извират. Само запетайки!
С презрение неописуемо. Даже и с плесници!
Надзърнаха в душата ми. И излетяха като птици!
Уюта разрушиха. Среброто почерниха.
И взеха много. Но тръпката оставиха!
Какво ли пък разбират!? Някакви си запетаи...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??