Търсиш ли ме?
Тук съм!
Погледни напред!
В усмивката на цъфналия
слънчоглед,
в свежестта на утринното
слънце,
в покълналото крехко
зрънце,
в зорницата усмихната
до старата луна,
в песента на птицата
възпяла любовта,
в теб -
притихнала и нежна,
в сърцето ти
стаена
и копнежна!
© Валка All rights reserved.