Тук съм.
За да лекувам раните.
Твоите.
Моите.
Да ги целуна.
Да предложа усмивка.
Топлина, светъл лъч.
Рамо.
Длан.
Винаги са там.
До теб...
Мисля те.
Не съм престанала.
Утрото започва с теб.
Нощта не идва без теб.
Живея те.
И дните минават...
Само ти не.
© Надежда Тошкова All rights reserved.