Тук съм...
Не ме обичай сега - вече нямам нужда.
Не вярвам в любовта - превърна се в ненужна.
Болка след болка се събираше в мен,
сега съм сама, а в мене е демон роден.
И да искам да обичам, няма да успея,
оставам тук, в ада да горя и да тлея.
Това ли е съдбата, моята съдба -
всичко да мразя и да бъда сама?
Не ме обичай сега - виж в какво се превърнах!
Тука съм, макар и сама... да ти отмъстя се завърнах!!!
© Десислава All rights reserved.