Да, аз съм тук –
завинаги съм в тебе...
във твойте мисли
и във твойто тяло!
Така се чувствам
истински потребен,
желан,
обичан,
обладан изцяло
от твоя дъх,
от мисълта по тебе
от допира на устните...
Накрая,
признавам -
вече знам, че съм обсебен
от теб!
Ала и аз те притежавам...
© Георги Ванчев All rights reserved.
Поздрави, Жоро!