Бузлуджански полъх
Там,
преди сто лета.
Там
бе един цвета.
И в онез години
бяхме „жълти”, „сини”...
все Там.
Там,
преди сто лета.
Там,
ала и сега
споменът ни връща
все в онази Къща.
Все Там.
Тук
времето покри,
Тук
шашми и игри.
Всички променени,
с новите премени
сме Тук.
Тук
друг е днес светът.
Тук
друг ни е цветът.
Партийо, прости ни,
но и в тез години
сме Тук.
Ние пак сме Тук!
© Борко Бърборко All rights reserved.
усмихна ме, Боре.