Не знаеш какво искаш ти,
не се разбират вече думите ти...
Даде ти любовта си,
даде ти сърцето си,
а ти ги проигра.
И защо? Защото вече
скучна ти станала тя!
Превърна любовта ù в цирк,
но тя не е за това.
Да! Любовта понякога е скучна,
еднообразна - все пак това
е животът!
Защо искаш нещо,
което не е в природата ù.
Това е смешно дори.
Ти си ти, тя е тя
и една е любовта...
Не знаеш ли как да обичаш,
е като да не знаеш как да дишаш!
И никой не е виновен
в този кръг любовен...
Искаш, но за да поискаш,
трябва и да дадеш!
Тогава ще получиш!
Е! Какво даваш за мен
и любовта ни...
© Ваня Янчева All rights reserved.