Feb 18, 2017, 1:05 PM

Твое е... 

  Poetry » Love
423 1 5

Ти целият си страст и още нещо,
влудяващ до последния ми стон,
подръпваш струните ми с много нежност... вещо,
превръщам се в акорд с мажорен тон.

Душата ми отваряш без да питаш,
нахлуваш в нея... вземаш нещо свое,
и късче от сърцето ми опитваш,
не знаеш ли, че цялото е твое?

 

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??