Твоето име
Твоето име
будна държи ме.
Сама в стаята,
свети лампата...
А как ме дразни,
чак ме побърква.
Също като теб!
Ръцете празни
пак тебе търсят,
искат само теб.
Твоето име
нощта ми шепти.
Сама в стаята,
липсваш ми ти, ти...
Ти без мен можеш.
Аз се преструвам,
че и аз мога.
Не заслужаваш,
но те жадувам.
Кой си, за Бога!?!
© Катя All rights reserved.
Копнежен стих, поздрав!!!