...Назовава ме отвън,
назовава ме отвътре,
назовава дори и сянката ми,
заспива на гръдта ми,
събужда се в сърцето ми,
зора от пиано светлина...
Славей смел е твоето име,
прегърнал всяко мое кътче...
целунало дъждовно бузата ми,
съкровено паднало... на
рамото ми...
© Лили Вълчева All rights reserved.