Твоето наказание
Раняваш ме - отново.
Та чак се чудя как съм още жива.
Начало - ново.
Къде започва, е, не съм открила.
Но края му се вижда отдалече,
щастлив е, там те няма вече.
"Да ти се връща!" - и това е.
От мене друго не желай да чуваш.
За теб е край, за мене рай е,
аз вече зная колко струваш.
И всяка следваща ще бъде друга,
и ще ме търсиш в нея,
и ще е тежко.
Ще я държиш в ръцете си,
ще я целуваш
и пак ще търсиш,
и ще е тежко.
Наказвам те,
обричам те да страдаш.
Когато се изправяш - пак да падаш!
И да ме търсиш,
да боли, да те изгаря,
тъй както мене ме горя отвътре.
Наказвам те да пробваш с друга.
© Хоуп All rights reserved.