Лудостта изпълва вените
на твоето творение
родена съм в идеите
от адското мъчение
Измислена играчка
със стъклени очи
излъгана хлапачка
кукла на конци
Пластмасата се стапя
че в пламъци горя
дали ще се натрапя
щом оставя тук следа
Помисли ли си даже
че може да съм жива
Наблюдателят ще каже
"Ситуацията е крива.."
Създай ме като феникс
от Праха на вечността
Смъртта е само пренос
на безкрайна красота
***
И пак ще дишам
© Ива All rights reserved.
на безкрайна красота"