Ранната или късната поява на крилете
на измислената птица
не деформира
съзнанието
а приветства
отвисоко.
Отмаляла или жизнена раненица
разумява да пее
в полет
за своите
корени
и стрехи.
© Мария All rights reserved.
The work is a contestant: