Nov 29, 2006, 10:56 PM

Твоите очи 

  Poetry
637 0 10
Oтвори очи,
дори сред тези
призрачни мъгли,
се усмихни.
Надежда от слънчеви лъчи.
в очите си за теб ги пазих,
през всичките си дни,
в косите си за теб ги носих, 
през бури, ветрове. 
Затвори очи,
целувам те с очите си,
прегръщам със косите.
Усмихвам се!
А ти се смееш в шепите ми...
Щастлива съм, когато съм със теб!
Няма да те питам, щастлив ли си!
От щастие искрят, като лъчи очите ти!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??