Oct 29, 2008, 9:12 PM

Твой ред е 

  Poetry
826 0 1
Твой ред е

И истината ще излезе наяве,
от нея много ще боли.
Вината не е моя съжалявай,
всичко връща се, нали!

Ще се обърнат силни срещу слаби,
ще дойде твоят ред,
ще плачеш и ще страдаш ти, повярвай,
този път е твоят ред.

Ще видиш нещо невидяно,
ще чуеш с твоите уши,
за който не умей да оценява -
болката в сърцето ще гори!

Ще лазиш, ще пълзиш и ще се молиш
прошка някой да ти даде,
ала ти сам така си го направи -
време е да тровя твоето сърце.

Извика лошата в мене
и с това си навреди.
Аз зная карти да играя
и козовете в мене са, нали!?

Ще хвърлям карти, ще печеля.
Не вярваше, че силната съм аз,
а ти ще гледаш начумерен,
защото в играта ще спечеля аз!

© Гергана Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Увереност в думите струи от творбата ти.Много ми хареса!Поздрав!
Random works
: ??:??