10.12.2008
Като грънчар с нежни пръсти
извайваш тялото изящно,
слагаш на лицето устни,
гърдите й поставяш страстно...
Рисуваш дрехите й с бои,
и ето, твойта Месалина
пред очите ти вече стои,
изваяна и толкова красива.
Музата превърна в образ на жена
изящна, нежна и омайна,
със страст на майстор вдъхна й душа,
извая образа й от любов безкрайна.
© Erato Eratova All rights reserved.
Рисуваш дрехите с бои,
и ето, твойта Месалина
пред очите вече ти стои,
изваяна и толкова красива.
Смятам,че така е по-добре,но както казах това е само предложение Изборът е твойПоздрави от мен