Apr 10, 2014, 4:47 PM  

Твойта воля 

  Poetry » Phylosophy
537 0 0

В този ден, в който го усетиш

Мени се цялото ти поведение,

Намираш смисъл да живееш -

Това е да изпиташ удовлетворение.


Нищо не липсва и не чакаш,

Вече си цял и завършен,

Не се оплакваш и не плачеш,

Не вървиш унил и прекършен.


Смисъл има ли тез листи да прелиствам,

За чужди постижения и случки да чета, 

Щом всичко в моите ръце стои

Кога аз точно с нещо ще се отлича.


И ще усетя с пълна мощ

Какво е да вървиш уверен и безспир,

Да спиш спокойно цяла нощ

Да, твойта воля рее се всемир.


© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??