( В отговор на стихотворението "...Твърде човешко"
от 25.07.2011г. на Николай Начев - niton )
Когато аз създам машина
трудът нелек да облекчи,
работници, поне стотина,
ме гледат с влюбени очи.
Когато пиша стиховете
душите им да причестя,
на хилядите страховете
край мен превръщат се в цветя.
А щом излезе мойта книга
или чертеж с контури три,
то моята любов ви стига
и с вашата ще се сроди.
© Иван Христов All rights reserved.