Косите ти са есенни листа.
А очите ти – небесни светлини.
Душата ти е любовта,
която чакам да ме посети.
Думите ти като таен шепот
стигат до моето сърце.
Те са като обещания за нещо,
като трепет и очакване.
Смехът ти е моето желание.
Гласът – най-хубава мелодия.
Питаш ме какво съм аз ли?
Аз завинаги съм Твоя...
© Ангела Топалова All rights reserved.