Искаш ли да бъда твоя,
да бъда ангел или нежен зов?
Да бъдем заедно в пороя
от гореща страст и истинска любов.
Искаш ли нощта сияйна
да бъде нашата любовна нощ?
Да бъде сладка и омайна -
да потънем в нейния разкош.
Знам, че искаш - не лъжи ме,
не признаваш любовта.
Но тайно шепнеш моето име,
ако искаш - чакам те, ела!
© Дидони All rights reserved.