Как искам да отлитна надалеч...
да светна с дъх в безплътните ти длани...
и с любов да ме погалиш във небе...
да пречистиш тъй душевните ми рани.
Да стоплиш ти сълзите ми в съня...
и с мен да затанцуваш сред покоя...
в сън да те отбирам от цветя...
защото теб си те обикнах в полет.
Как искам да отлитна надалеч...
да светна с дъх в безплътните ти длани...
и в миг да ме нахраниш със сърце...
а аз да вдишам твоята безкрайност!
© Аз All rights reserved.