Mar 30, 2013, 12:32 PM

Твоята любов 

  Poetry » Love
532 0 0

Любовта ти е последната октава

от симфонията на дъжда...

след нея винаги дъга остава,

носи спокойствие и тишина...!

Любовта ти на дете и дама

носи топлина и утеха в нощта

и превръща всяка драма

в теория на глупостта...

Любовта ти е цветуща гама,

пред която няма остава

дори и най-красивата лъжа...!

 

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??