Родна стряха за мен е твоята прегръдка ,
необходима ми е , тъй както на жаден водна глътка !
Топлота ,сигурност ,уют от нея получавам ,
тъй скъпа ми е ,за да преживявам .
Харесва ми как твоите ръце
обвиват здраво моето “телце” .
Прегръдката най-ясно всички чувства изразява ,
а твоята ме винаги силно “поразява” .
Ти знаеш , що за мен е лек
и в зиме , и в летен пек !
Ти знаеш какво ме истински зарежда ,
ти знаеш как да ми вдъхнеш и надежда !
Аз зная ,че често трудничко те пускам ,
да си “открадна” поредната целувка не пропускам..
Аз зная колко ценно е това ,
което ще притежаваме и имаме сега !
Аз зная как да те прегърна ,
Аз зная как щастие на теб да върна !
Как лесно бронята ми ти проби ,
Как толкова бързо с власт над мене се сдоби ?
Как ли ,ами то е толкоз простичко и ясно ,
но внимавай , навлезеш ли навътре е опасно !?!
Ех ,забравих ,че обичаш ти опасните неща ,
какво ще правя аз горкичката сега ?
Гушни ме само както ти си знаеш ,
какво ти чакаш ,недей и миг да ми се маеш !!!
02.10.2003г.
гр.София
© Бобчо All rights reserved.