Mar 8, 2008, 8:52 AM

Твоята звезда 

  Poetry
546 0 4
                        Една звезда свали ми от небето

                              и аз ще ти я подаря,

                              дори и през деня за теб ще свети,

                              докосната от мен и любовта.

                               И дъжд дори над теб да се изсипе,

                               не ще угаснат нейните очи,

                               познали що е нежност, ненаситни,

                               за твоя образ, тъй неустоим.

                               И винаги, когато я погледнеш,

                               ще виждаш мене, моето сърце,

                               че тука го оставям, преродено,

                               в една звезда сред знойното небе.

                              

                              

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??