Твоята звезда
Погледни ме, само как танцувам,
виж колко погледи са насочени към мен,
мъже, които искат с мене да флиртуват
или да минат покрай тялото ми поне...
Погледни ги всички как ме гледат,
предполагам за какво си мислят...
А аз грациозно се движа и постепенно
карам ги по-силно да ме искат...
Жените коментират ме и ме обиждат,
но факт е - всички погледи събирам...
Осъзнаваш ли колко мъже ти завиждат,
че единствено ти можеш да ме имаш?
А аз се вия във вихара на танца,
с песента се сливам и провокирам,
а поне 15 мъже се молят да имат шанса
тази вечер с мене да се снимат...
Аз музика съм, ритъм и мелодия на танца,
аз изцяло отдавам се на този миг,
в който съм нощната кралица на този дансинг
и всеки прожектор за мене блести...
Погледни - всеки мъж тук иска да ме има,
но в томболата на живота късметлията си ти!
Осъзнаваш ли, на сцената е твоята любима?!
И тя се върти, върти се и блести...
26.07.2013
© Радослава Михайлова All rights reserved.