Jan 3, 2009, 12:57 PM

Твърде надценявано 

  Poetry » Other
455 0 3
Ако някога ми се прииска да се върна,
ще помисля добре за всичко станало.
Защото понякога, когато се обърна,
може би нищо в мен не е забравено.

Проблеми, които толкова обичам,
да идват и да се забиват в мен,
сега не са станали по-различни,
но и аз самият не съм подобрен.

Колко би струвало да не ми пука,
колко би ми трябвало да оцелявам?
Ако някога нещо ме върне тука,
ще ме спре ли то да продължавам?

Не, не искам просто да повярвам,
моите вътрешни критерии са крайни.
Истините понякога са неверни,
дори когато за мен са тайни.

И за какво с вас се борим всъщност?
За какво минават покрай нас годините?
Защото може би критериите са същите,
но щастието е твърде надценявано, ще видите...

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??