Знаеш ли как те обичам мила
В съня ми всяка нощ си ти
Знаеш ли как ценя те мила
За очите ти ден и нощ бленувам
Ти си видение от друго измерение
Секунда слабост цял живот съм твой
Но защо е таз магия така силна
Аз не мога да отместя поглед
От твоите нежни загадъчни черти
Минута безсмъртие
Вечност твой съм
Друга стихия и объркан смях
Ти не си тук а аз съм с тях
Колко неясни сълзите са
Предизвикани от мириса на кожата ти нежна
Щастието е твоят грях
Съсипан съм
Кръвта ми стана прах
Душата ми да можеше при твойта да долети
Обещах си ще бъдем заедно
Ще бъдем но под някое друго небе
© Фифи ло All rights reserved.