Jan 19, 2011, 12:49 AM

Тя... 

  Poetry » Odys and poems
968 0 1

Родена от лъжа...

             ... обляна от сълзи...

... обгърната в сянка...

                           ... целуната от мрак...

... плаче с ледени сълзи...

              ... с каменно, безчуствено лице...

... и празно, лишено от чувства сърце...

© Натали Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??