Apr 4, 2012, 12:18 PM

Тя... 

  Poetry » Love
817 0 2

Хората пеят песни за това

как се заражда тя, ей така, в самота.

Описват я като чудо, желание диво... красота,

а ти как ме описа, като вещица зла?

Краде сърца тя, без страх и тревога,

и за срещи е винаги готова.

Желае, гори, не винаги в радост вилнее!

Тревога я кори, коя е тя,

че да разбива нечии сърца?

Коя е тя, се пита света,

а ти отговор имаш ли, кажи го сега!

Омагьосва души, гори ги, мъчи ги до зори!

Разтреперва тела, само когато е сама.

А видят ли я с теб,

страхливо привеждат глава.

Но никой не знае коя е тя?

© Христиана Нешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??