Тя дойде при мен - дете,
стоплиха ме слънчеви лъчи,
стопи се сняг, цъфна цвете,
има добро тук, сърце, не плачи!
В блажена нирвана, в безметежност
дух забрави всяка болка и тревога,
изпълни се той с добро и с нежност,
да забравя тази жена просто не мога!
И аз още обичам нея, пречисти ме тя,
майка и баща любя по-малко дори,
даже всичко съм готов да и простя,
Боже, каква прекрасна жена сътвори!
© Георги All rights reserved.