Коя е тя?...
От нежна пъпка - в цвят разлистен,
до отронен крехък лист наесен...
От утро до залез - мечтите и,
приютени в нарастваща луна...
От топъл поглед, усмивка,
шепот и смирение...
до стихващ ураган...
и отново, и отново... тя е!
Тя е майка,
тя е сестра,
тя е дъщеря...
името и е Жена!
Поздравявам всички с празника и никога да не губим нежната си същност!
© Сашка Нешева All rights reserved.
Браво!!!