Тя е любов...
Музиката е пеперуда,
която лети,
която рисува небеса
и дава живот на росата...
Тя е птицата,
възраждаща се в огъня,
отнасяща те във вечността
и огряваща тунела в светлина...
И крилата и са тези,
с които виждаш цветовете,
с които чувстваш свободата
на това да композираш от душата...
И любов е тя (ти),
любов е...
създава я
и е създадена в любов,
и за тебе свиря както никога
мое вдъхновение...
© Мариана All rights reserved.