Aug 5, 2012, 1:26 PM

Тя е поетеса! 

  Poetry » Love
882 0 27

 Тя ме гали! С поглед,с дъх,,с усмивка,

всяка болка знае да топи.

С пеперуден поглед ми намига,

хвърля лист и казва: "Прочети!"


Тя е поетеса! Аз, за жалост,

нямам като нейното перо.

Пиша римички сред мъжки хаос,

щом зацикля, сипвам си "Перно"!


Тя не пише, просто композира,

мислите ù пеят по листа.

Казвам си: "Е, тя импровизира!"

Но смълчан, очаквам да чета.


Думите ù като  с лък пробиват

бронята на моето сърце.

В погледа ми две реки се вливат

и от мъж превърщам се в хлапе!


Имах всичко! (Мислех си, че имам!)

Днес открих, че съм си дилетант...

Сменям най-красивата си риза

за парцал от нейния талант!!




(За Теб!) 



© Йордан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??