Тя
Обичаща,
търпелива,
очакваща,
всеотдайна,
прощаваща,
страдаща и
понякога,
често...
сама
с теб.
Другата
Влюбена,
нетърпелива,
страстна,
изкушаваща,
ревнива,
страдаща без теб
и тя също...
сама.
Не, не те ревнувам!
И двете живеят
в мен.
© Лора All rights reserved.