Винаги гледаш настрани,
Търсиш я с питащи очи,
Дори не я познаваш,
А вече от любов полудяваш.
Погледни, отвори очи,
Стига си спал, тя не е за теб.
Има друга.
Когато те види, сърцето й трепва.
Преобръщаш света й.
А после поглеждаш и казваш просто: „ Здравей!”
Винаги е била пред теб с отворено сърце
Сама е и тъжна, защото тичаш под дъжда и гониш онази другата.
Погледни, тя е тук, точно тук,
По-близо отколкото си представяш,
А ти си в нея,
А тя е тук до теб.
Близо!
Само се огледай!
© Красимира Кръстева All rights reserved.