Oct 2, 2014, 10:36 AM

Тя искаше 

  Poetry » White poetry
711 0 2

тя искаше да говори

с някого

за своите демони

за кървящата ù душа

тя искаше да вика

и да плаче

тя викаше и плачеше

но сама

под завивката

и никой не я слушаше

и никой не я чуваше

© Мъченик на Изкуството All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??