Какво става с теб,
нещо не е наред.
Друга ли има, ми кажи,
не искам да ме лъжеш ти.
Няма толкова да ме боли,
ако истината кажеш ти.
Целуваш ме, но усещам аз,
че за друго мислиш в този час.
Усещам болка силна в мен
да ме гори ден след ден.
Бях с теб щастлива,
но любовта е била фалшива.
Щастлив бъди с нея,
ще опитам без теб да живея.
Тя ме замени,
не казвай нищо - замълчи!
Всичко беше до тук,
не ще обикна никой друг!
© Лиляна Иванова All rights reserved.