Тя не подозира, че е влюбена
Тя не подозира, че е влюбена –
разрoшва облаците с ангелско перо;
празнува всяко утро като чудо,
отпива слънце и дарява рождество.
Полива с милост съхнещи сърца.
Показва пътя на почти изгубени.
Тя дори не знае, че е влюбена –
затова е толкова добра.
автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023 г.
© Илияна Каракочева All rights reserved.