Сега се смееш,
но тя не може.
Сега живееш,
но нея я няма.
Тя те обичаше,
а ти я излъга.
Тя те молеше
а ти я отпрати.
Аз плача от болката,
а нейната я погуби.
Аз намразих те,
а тя не спря да те обича.
Какво ще ми кажеш сега?
Каквото и да кажеш
ще е без значение,
защото тя си отиде.
Какво би казала тя?
Може би, че те обича.
Да, това ще каже, ако можеше,
дори след като ти я уби.
Какво ще кажа аз ли?
Аз смятам да замълча.
Последната дума имаше другата
а първата каза ти като я излъга.
© Карина Кирова All rights reserved.
Аз смятам да замълча.
Последната дума имаше другата
а първата каза ти като я излъга." И аз ще замълча с теб...