Тъга със аромат на есенни листа
мъгла и още нещо в здрача
във тихото мълвене на дъжда
в игривата усмивка на нощта
Тъгата ми е пъстроцветна
като есенна пътека от листа
зарината във мрак и суета
Тъга промъкваща се тихомълком
като през мъгла
търсеща усмивка пълна с топлина и светлина
под гъстата есенна мъгла.
© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.