Тъга и самота -
две от най-oмразните неща,
които завлядяват нашата душа.
И светът е вече друг -
по-страшен и различен -
вече никой не е до теб -
на никого не можеш да се довериш,
защото светът днес е лицемерен.
И трудно се намира приятел верен;
и докога ще е така?
Докато не се промени вечността...
А кога би станало това?
Аз едва ли ще разбера...
А сега тъга и самота е
обзела отново света -
нека тъжна и сама
с теб това да споделя...© Светла All rights reserved.