Защо не се научих,
защо не знам...
сълзите си да бърша сам.
Защо все още продължавам,
да вярвам в любовта... и щом обърна се
и виждам само самота.
Звездите не поглеждам,
защото носят ми тъга.
Тъгата на самотник изгубих любовта.
© Ангел All rights reserved.
Найстина има и усмивки но има и много мъка!Благодаря за разбирането и голямата подкрепа ,Приятелю!