Nov 21, 2010, 10:17 PM

Тъй много 

  Poetry » Other
467 0 7
Тъй много голи сме 
и чужди -
от срам прикриваме се
с приказки.
По пръстите ни
леко спуска се
враждебна нежност
като рисове.

Тъй много сини сме,
изчистили
от мисълта си
топлината.

Поаленяват
само мислите ни
от белотата
на телата.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??