Над малкия свят от тебе създаден,
тъжен дъжд тихо вали,
от малкия облак от тебе създаден...
Ти го направи, нали?!
От скучен филм, сив кадър изваден -
без образ и действие - просто боли.
Спомен от прах и сенки направен...
Ти всичко създаде, нали!?
© Незнаен All rights reserved.