Тъжна разходка по плажа
При изгрев на тъжна луна
Предлагам понякога
Малък кораб забравя
Да диктува в морето вълни
Тонове пясък
И злато във вятъра
Пепел в косите ми
Все още вървя
Тъжна разходка
Смрачава се
© Десислав Илиев All rights reserved.
Пишеш хубаво...
Продължавай!