Мухълът мирише странно...
небето облаци крои!
вятърът, бронхит го хвана
не вярва никой вече, във падащи звезди.
Ръцете с кремъка се борят,
да създаде искри, искри
а от тях да пламне огън
огънят на нашите мечти.
Сърцето тръпне в изнемога
очите във сълзи блестят
ръцете скръстени в молитва
за народа наш тъжат.
© Ангел All rights reserved.