любовта припадна
някой я открадна
и я отъмнѝчи
в рог безб`ог и нѝчий
но любов налѝ е
бързо посъвзе се
и сред рог-килѝя
светлина разнесе
................................................
и в безб`ог
се
рог-килѝя
бяло-вѝдело
разнесе
© Стоян Минев All rights reserved.
Благодаря, swestan (Светла)!
Благодаря, че
време отделихте и
че посетихте!
!