Mar 4, 2010, 9:11 PM

Тъмнина 

  Poetry » Other
590 0 0

Пореден път казваме си ''Сбогом!'',
пореден път тъмнината ни зове,
пореден път пълна е луната,
пореден път... кога ще спре?

Обляни в кръв, с обидни думи
продължаваме със лекота...
да извършваме убийство след убийство,
изричаме лъжа след лъжа!

И всяка нощ пореден труп
изхвърляме в прегръдката на вечността,
защото демонът не чака, а
напада с падането на нощта!

© Йо Хейтс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??