вятърът хлипа
в скута на зимата
рони звезди
почернялата нощ
ято мечти
с тишината отлита
небето се къпе
в море от разкош
спокойна и ясна
луната изстива
в сляпо ридание
потъва сънят
в мъгла недоверие
от непростимост
отвъд хоризонта
заспал е денят
© Геновева Христова All rights reserved.
пожелавам ти, красива пролет.